Sponsorship opportunities 2020-2021

We have a dream…

On the occasion of the successes achieved by Viking Venlo in the canoe polo, we are going for the organization of the Dutch Championship on the Maasboulevard in Venlo! It would be the first time in history that the tournament is being organized in Limburg. A beautiful and unique way for the promotion of canoeing and water sports in Limburg as a whole!

Find our sponsor plan below.

Wij hebben een droom…

Ter gelegenheid van de behaalde successen in het kanopolo van Viking Venlo, gaan wij voor de organisatie van het Nederlands Kampioenschap aan de Maasboulevard in Venlo! Het zou de eerste keer in de geschiedenis zijn dat het toernooi in Limburg wordt georganiseerd. Een mooie en unieke manier voor de promotie van het kanopolo en de watersport in Limburg als geheel! 

Wilt u samen met ons het Nederlands Kampioenschap in Venlo mogelijk maken? In onze sponsorbrochure treft u de diverse mogelijkheden aan. U helpt ons al vanaf €75,-! We komen graag bij u langs om de mogelijkheden toe te lichten. U bereikt Stivo Högerle via 06 – 29 20 77 47 en stivohogerle@kvvikingvenlo.nl of Roel Venninckx via 06 – 21 89 70 83 en roelvenninckx@kvvikingvenlo.nl.